Tekniikka & Rytmiikka 2 ti 19.00

119,00 

Loppusyksy 24.10.-18.12.
8 kerran kurssi

Sukella syvemmälle kuubalaiseen liikekieleen ja musiikkiin!

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): LS22_TEKNIIKKA_RYTMIIKKA_2_TI Osastot: , , ,

Kuvaus

Haluatko oppia tanssimaan salsaa yhtä makeasti kuin kuubalaiset?

Kuuba on rytmien suurvalta, jonka musiikki- ja tanssiperinne hakevat vertaistaan. Parhaimmillaan kuubalaisen tanssin harrastaminen on kuin loppumaton tutkimusmatka, joka tarjoaa jatkuvaa löytämisen riemua. Kuulet musiikista aina uusia tasoja ja huomaat kehosi liikkuvan uudella tavalla.

Fabrikassa jatkamme tekniikka- ja rytmiikkaopetusta, jota kehitimme Salsa Housella 17 vuotta. Siellä tekniikka- ja rytmiikkakurssit olivat vuodesta toiseen suosituimpia kurssejamme.

Kurssilla kehitetään kuubalaiselle salsalle ominaista liikekieltä monipuolisin harjoituksin. Treenaamme ennen kaikkea askelluksen painonsiirtoja, ylä- ja keskivartalon liikkuvuutta sekä liikkeen luonnollisuutta ja rentoutta. Teemme pitkiä toistosarjoja keskittyneesti, kunnes liike on syvällä lihasmuistissa ja syntyy tanssilattialla sujuvasti ja vaivattomasti.

Kuubalainen tanssi vastaa suoraan musiikin rytmiseen rikkauteen ja siksi myös rytmiikkaopetus on Fabrikassa erottamaton osa salsaopetusta. Vahvempi suhde musiikin rytmiikkaan ja musiikki- ja tanssitradition parempi tuntemus lisäävät merkittävästi tanssista saatavaa nautintoa. Rytmiharjoitusten avulla opit kuuntelemaan musiikkia uudella tavalla ja tunnistamaan eri rytmit ja musiikinlajit.

Tekniikka- ja rytmiikkatunnit ovat monen lempitunteja myös siksi, että keskittynyt harjoittelu irrottaa arjesta ja rentouttaa tehokkaasti.

KENELLE?

Fabrikan tekniikka- ja rytmiikkakurssit sopivat sekä parisalsaajille että kaikille muille kuubalaisen salsan harrastajille. Tason 2 kurssi sopii salsan alkeet hallitseville.

ENTÄ JOS EN PÄÄSE JOKA KERTA?

Poissaoloja voi korvata drop-in-tunneilla. Lue lisää täältä!

OPETTAJA

Eija Nummela