Street Jazz tiiviskurssi pe 31.3.

29,00 

Perjantaina 31.3. klo 18.00-19.30
Lipun hinta sisältää lasin kuohuviiniä.

Lue lisää alta!

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): LK23_STREET_JAZZ_TIIVISKURSSI_31_3 Osastot: , , ,

Kuvaus

OPETTAJA: HENNA-RIIKKA SEIMA

Henkan paljon toivotut tiivarit Fabrikalla! Suosikkiopettaja Henna-Riikka Seima keskittyy tällä hetkellä opintoihinsa eikä opeta säännöllisesti. Fabrikalla päästään kuitenkin nauttimaan keväällä kolmesta Henkan tiiviskurssista.

STREET JAZZ

Street Jazz yhdistelee nimensä mukaisesti katutanssia ja jazztanssia. Siinä näkyvät sekä katutanssilajien rosoisuus että jazztanssin linjakkuus. Ominaista on mm. rytmien käyttö sekä vaihtelevat erilaiset dynamiikat ja liikelaadut sekä niihin yhdistyvä vahva ilmaisu ja monipuolinen kehonkäyttö. Street Jazz on usein vahvasti myös opettajan omaa liiketyyliä mukaileva.

Puolentoista tunnin kurssilla harjoitellaan lyhyt, tyylikäs street jazz -koreografia ja liikkeissä tarvittavaa tekniikkaa.

PERJANTAITIIVARI! SKUMPPATARJOILU JA VIDEOINTI

Fabrikan perjantai-illan tiiviskurssit ovat kupliva irtiotto arjesta. Kurssin jälkeen tanssikoulun aulabaarissa on tunnelman kruunaava skumppatarjoilu. Voit joko jäädä nauttimaan lasillisen baariin tai palata saliin, jossa opettajan johdolla vedetään koreo vielä muutaman kerran täysillä läpi ja kuvataan se videolle. Läpimenoihin ja videointiin osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta.

KENELLE?

Street Jazz -tiiviskurssi sopii kaikenikäisille aikuisille. Kurssi on alkeisjatkotasoinen eli sinulla olisi hyvä olla ainakin jonkin verran kokemusta tanssiharjoittelusta.

@ FABRIKA, HÄMEENKATU 9

Uusi aikuisten tanssikoulu Fabrika sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa, Varmantalon 5. kerroksessa. Fabrikalla on anniskeluoikeudet.

LIPUT 29 €

Lippu sisältää lasin kuohuviiniä – alkoholilla tai ilman.