Street Jazz tiiviskurssi pe 26.5.

29,00 

Perjantaina 26.5. klo 18.00-19.30
Lipun hinta sisältää lasin kuohuviiniä.

Lue lisää alta!

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): LK23_STREET_JAZZ_TIIVISKURSSI_26_5 Osastot: , ,

Kuvaus

OPETTAJA: HENNA-RIIKKA SEIMA

Henkan paljon toivotut tiivarit Fabrikalla! Suosikkiopettaja Henna-Riikka Seima keskittyy tällä hetkellä opintoihinsa eikä opeta säännöllisesti. Fabrikalla päästään kuitenkin nauttimaan keväällä kolmesta Henkan tiiviskurssista.

STREET JAZZ

Street Jazz yhdistelee nimensä mukaisesti katutanssia ja jazztanssia. Siinä näkyvät sekä katutanssilajien rosoisuus että jazztanssin linjakkuus. Ominaista on mm. rytmien käyttö sekä vaihtelevat erilaiset dynamiikat ja liikelaadut sekä niihin yhdistyvä vahva ilmaisu ja monipuolinen kehonkäyttö. Street Jazz on usein vahvasti myös opettajan omaa liiketyyliä mukaileva.

Puolentoista tunnin kurssilla harjoitellaan lyhyt, tyylikäs street jazz -koreografia ja liikkeissä tarvittavaa tekniikkaa.

PERJANTAITIIVARI! SKUMPPATARJOILU JA VIDEOINTI

Fabrikan perjantai-illan tiiviskurssit ovat kupliva irtiotto arjesta. Kurssien jälkeen tanssikoulun aulabaarissa on tunnelman kruunaava skumppatarjoilu. Voit jäädä nauttimaan kurssin hintaan sisältyvän lasillisen baariin tai palata saliin, jos haluat osallistua valmiin tanssisarjan videointiin. Videointiosuus on osallistujille maksuton ja vapaaehtoinen. Tanssisarja kuvataan ensin koulun kameralla julkaistavaksi koulun facebook- ja instagram-tileillä. Sen jälkeen osallistujat voivat vielä halutessaan kuvata läpimenoja omilla puhelimillaan.

KENELLE?

Street Jazz -tiiviskurssi sopii kaikenikäisille aikuisille. Kurssi on alkeisjatkotasoinen eli sinulla olisi hyvä olla ainakin jonkin verran kokemusta tanssiharjoittelusta.

@ FABRIKA, HÄMEENKATU 9

Uusi aikuisten tanssikoulu Fabrika sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa, Varmantalon 5. kerroksessa. Fabrikalla on anniskeluoikeudet.

LIPUT 29 €

Lippu sisältää lasin kuohuviiniä – alkoholilla tai ilman.