Show Jazz alkeiskurssi ti 18.00

119,00 

Loppukevät 20.3. alkaen
8 kerran kurssi
Lue lisää alta.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): LK23_SHOW_JAZZ_ALKEISKURSSI_TI Osastot: , ,

Kuvaus

SHOWTANSSIN TAIKAA TUNNELMASTA TOISEEN

Tämä kurssi sopii loistavasti sinulle, joka haluat nauttia showtyyliin tanssimisesta ja heittäytymisestä eri tunnelmiin. Kurssi sopii kaikille, eikä mitään aiempaa tanssikokemusta tarvita!

Kurssilla harjoitellaan joka kerta uusi, lyhyt ja helppo tanssisarja. Tunnelma voi olla revyyn riehakkuutta, isojen estradien glamouria, savuisten jazzklubien paheellisuutta tai dramaattista tunteiden räiskyntää. Tämä kurssi jos mikä irrottaa ajatuksesi arjesta: Joka viikko sinua odottaa uusi yllätys ja uusi tunnelma!

Tunti alkaa kehoa avaavalla alkulämmittelyllä, jota seuraa lyhyt tekniikkaosuus illan sarjassa tarvittavista askeleista tai tekniikoista. Pääpaino tunnilla on kuitenkin tanssisarjan tunnelmasta ja ilmaisusta nauttimisessa.

Tunti kestää kerrallaan 55 minuuttia.

SHOW JAZZ VAI BROADWAY JAZZ

Show Jazz-kurssilla on joka viikko uusi tanssisarja ja tyyli ja tunnelma vaihtelevat viikosta toiseen. Broadway Jazz –kurssilla taas harjoitellaan kahdeksan viikon aikana yksi musikaalikoreografia, jota jatketaan joka kerta. Jos tykkäät syventyä yhteen koreografiaan ja harjoitella sitä pikkuhiljaa perusteellisemmin, on Broadway Jazz sinun valintasi. Jos taas haluat viikottain vaihtuvia makupaloja, tule Show Jazziin!

KENELLE?

Show Jazz alkeiskurssi sopii kaikenikäisille aikuisille. Sinulla ei tarvitse olla mitään aiempaa tanssikokemusta, kurssi on suunnattu vasta-alkajille. Voit tanssia tunnilla lenkkareissa, sukissa tai paljain jaloin, ihan miten haluat.

ENTÄ JOS EN PÄÄSE JOKA KERTA?

Poissaoloja voi korvata drop-in-tunneilla. Lue lisää täältä!

LOMAT JA MUUT POIKKEUKSET

Katso poikkeavat opetuspäivät ja kurssien päättymispäivät  täältä!

OPETTAJA

Sanna-Mari Karinki-Niskanen