Sensual Twerk alkeiskurssi ma 20.00

119,00 

Loppusyksy 24.10.-18.12.
8 kerran kurssi

Löydä rohkea, viettelevä ja sensuelli liike!

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): LS22_SENSUAL_TWERK_ALKEISKURSSI_MA Osastot: , ,

Kuvaus

SENSUAL TWERK (KOROILLA)

Supersuosittua twerkkiä sensuellilla twistillä ja korkokengillä!

Sensual twerk on tavallista twerkkiä tanssillisempaa ja ilmaisultaan monipuolisempaa. Lantion liike on tietysti tärkeässä osassa, mutta tanssiin haetaan aistillista makuuhuonetunnelmaa. Kurssilla tehdään helppoja tekniikkaharjoituksia tyyliin sopivista liikeistä ja yhdistellään liikkeistä tanssisarja.

Siljan kurssien hyväksyvä ja vapauttava ilmapiiri saa jatkuvasti paljon kiitosta. Et joudu missään vaiheessa tuntemaan oloasi epämukavaksi! Uusia liikkeitä harjoitellaan rennolla fiiliksellä ja kannustavassa hengessä.

MITÄ MUKAAN?Kurssilla harjoitellaan korkokengillä (nilkkureilla) tanssimista. Tavalliset nilkkurit käyvät hyvin, eikä kenkien tarvitse olla erityisesti tanssituntikäyttöön tarkoitetut. Tolppakorko on tälle tunnille paras. Kurssilla ollaan paljon lattialla, joten myös polvisuojat kannattaa ottaa mukaan.

KENELLE?Sensual Twerk alkeiskurssi sopii kaikenikäisille aikuisille, jotka haluavat harjoitella naisellisen pehmeää liikekieltä. Sinulla ei tarvitse olla mitään aiempaa tanssikokemusta, kurssi on suunnattu vasta-alkajille.

Tunti kestää kerrallaan 55 minuuttia.

ENTÄ JOS EN PÄÄSE JOKA KERTA?Poissaoloja voi korvata drop-in-tunneilla. Lue lisää täältä!