Salsa tekniikka & rytmiikka 3-4 su 19.00

119,00 

Loppukevät 20.3. alkaen
8 kerran kurssi
Lue lisää alta.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): LK23_SALSA_TEKNIIKK_RYTMIIKKA_3-4_SU Osastot: , , ,

Kuvaus

SUKELLA SYVEMMÄLLE KUUBALAISEEN LIIKEKIELEEN JA MUSIIKKIIN

Kun kuubalaiset tanssivat, se näyttää huikean rytmikkäältä, rennolta ja kokonaisvaltaiselta. Miten he sen tekevät?

Salsan tekniikkakurssilla sukelletaan suoraan kuubalaisen liikkeen ytimeen. Yksinkertaiset, mutta nerokkaat harjoitukset purkavat liikekielen osiin, joiden avulla löydät aivan uuden, kuubalaisemman tavan liikkua. Teemme pitkiä toistosarjoja keskittyneesti, kunnes liike on syvällä lihasmuistissa. Huomaat nopeasti, kuinka nautinnollista kehon läpi virtaava, luonnollinen liike on. Samalla tanssitaitosi kehittyy huimaa vauhtia.

Hypnoottisen keskittynyt harjoittelu irrottaa arjesta ja rentouttaa tehokkaasti. Tekniikkatunnit ovatkin monen lempitunteja!

Rytmiikkaopetus on tärkeä osa tekniikkakurssia. Rytmiharjoitusten avulla opit kuuntelemaan musiikkia uudella tavalla ja tunnistamaan eri rytmit ja musiikinlajit. Pikkuhiljaa huomaat myös liikkuvasi uudella tavalla – rytmikkäämmin.

Jatkotason tunnilla tehdään välillä harjoituksia myös pareittain ja opiskellaan miesten / naisten askeleita ja tyyliä.

Tunti kestää kerrallaan 55 minuuttia.

KENELLE?

Kurssi sopii jatko- ja edistyneen tason parisalsaajille ja salsaajille.

ENTÄ JOS EN PÄÄSE JOKA KERTA?

Voit vapaasti korvata poissaoloja toisen ryhmän tunneilla kurssin loppuun asti. Poissaoloja voi korvata myös drop-in-tunneilla. Lue lisää täältä!

LOMAT JA MUUT POIKKEUKSET

Katso poikkeavat opetuspäivät ja kurssien päättymispäivät  täältä!

OPETTAJA

Eija Nummela

Eija Nummela on omistanut elämänsä kuubalaiselle tanssille. Hän on opiskellut tanssia Kuubassa alan huippujen kanssa yli 20 vuoden ajan ja jatkaa opintojaan edelleen.  Hänen erityinen vahvuutensa ovat vuosien opetustyössä kehittyneet metodit, joilla jokainen suomalainen pystyy tavoittamaan jotain kuubalaisen tanssin syvimmästä olemuksesta.

Eijaa parempaa tulkkia kahden kulttuurin välille on vaikeaa löytää. Hän jos joku osaa purkaa kuubalaisen tanssin koodin ymmärrettävästi ja helposti.