Salsa con Timba 2 ma 18.30

59,00 

Kesä 29.5.-22.6.2023
4 kerran kurssi
Lue lisää alta.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): K23_SALSA_CON_TIMBA_2 Osastot: , , ,

Kuvaus

KOUKUTTAVAA KUUBALAISTA SALSAA JA TIMBAA

Tällä kurssilla saat upeita makupaloja kuubalaisesta tanssista! Tunnilla bailataan energiseen katutyyliin uusimpien salsa- ja timbahittien tahdissa, pidetään hauskaa ja tehdään harjoitelluista askeleista ja liikkeistä lyhyt tanssisarja. Sarja vaihtuu joka viikko, joten sinun ei tarvitse muistaa, mitä edellisellä tunnilla on tehty.

Tältä tunnilta poistut hikisenä, hymyilevänä ja täynnä virtaa. Salsa- ja timbamusiikki on ladattu täyteen anteeksipyytelemätöntä energiaa ja koukuttavaa rytmiä, joka tempaa mukaansa. Rennon ja vapautuneen tanssin perimmäisenä tavoitteena on aina mahdollisimman suuri ilo ja nautinto.

Kurssi kehittää tehokkaasti kuubalaista tyyliä, liikkeen rentoutta ja rytmiikkaa. Samalla opit paljon kuubalaisesta kulttuurista ja tanssista. Timbamusiikkiin tanssiminen on intensiivistä ilotulitusta, jossa leikitellään rytmillä ja yhdistellään askeleita ja liikkeitä eri tansseista. Bailaamisen lomassa opettajat myös tarjoilevat kiinnostavia tietoiskuja kuubalaisesta musiikista ja tanssista.

Vauhdikkaalla tunnilla koko kroppa laitetaan liikkelle ja kunto kohoaa kuin huomaamatta. Kaksi opettajaa takaa tunnille tuplaenergiat!

Tunti kestää kerrallaan 55 minuuttia.

KENELLE?

Kurssi on alkeisjatkotasoinen. Pohjaksi riittää salsan perusteiden hallinta. Kurssi sopii erinomaisesti kaikille salsa naiset -kursseilla, salsa & cabaret -kursseilla tai parisalsakursseilla käyneille.

ENTÄ JOS EN PÄÄSE JOKA KERTA?

Poissaoloja voi korvata alkusyksyn drop-in-tunneilla. Lue lisää täältä!

OPETTAJAT

Eija Nummela & Hannele Perälä