Salsa & Cabaret alkeiskurssi pe 16.45

119,00 

Alkusyksy 22.8.-16.10.
8 kerran kurssi

Kuumia kuubalaisrytmejä ja ripaus diivailua!

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): AS22_SALSA_CABARET_ALKEISKURSSI_PE Osastot: , ,

Kuvaus

Tule nauttimaan ihanan naisellisesta showtyylin salsasta ja arjen yläpuolelle kohottavasta tunnelmasta. Cabaret-tyylin salsa antaa itsevarmuutta ja uutta ilmettä kaikkeen liikkumiseesi ja kohottaa kehollista itsetuntoa. Meno on eleganttia ja tyylikästä, mutta mukana on sama nautinnollinen rentous kuin kuubalaistansseissa aina.

Salsa & Cabaret -kurssilla opit käyttämään koko kroppaasi monipuolisesti: lantio, rintakehä, olkapäät ja kädet liikkuvat välillä isosti ja voimakkaasti, välillä sensuellin hienostuneesti. Harjoittelemme kurssilla lyhyen cabaret-tyylisen salsasarjan ja nautimme kuumista kuubalaisrytmeistä.

Tunti kestää kerrallaan 55 minuuttia.

KENELLE?

Salsa & Cabaret alkeiskurssi sopii kaikenikäisille aikuisille naisille. Sinulla ei tarvitse olla mitään aiempaa tanssikokemusta, kurssi on suunnattu vasta-alkajille.  Tunnille voit tulla tavallisissa sisäliikuntavaatteissa ja lenkkareissa.

ENTÄ JOS EN PÄÄSE JOKA KERTA?

Tiistain, keskiviikon ja perjantain ryhmissä harjoitellaan samaa sarjaa ja ryhmät etenevät samaa tahtia, joten voit tarvittaessa helposti korvata poissaoloja toisen ryhmän tunneilla kurssin loppuun asti. Poissaoloja voi korvata myös drop-in-tunneilla. Lue lisää täältä!

OPETTAJA

Hannele Perälä