Reggaeton Choreo tiiviskurssi 12.5.

29,00 

Perjantaina 12.5. klo 18-19.30
Reggaetonin huippunimi Drako ensimmäistä kertaa Fabrikalla!

Lue lisää alta!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): LK23_REGGAETON_CHOREO_DRAKO Osastot: , , , ,

Kuvaus

DRAKO (PANAMA / HKI)

Reggaetonin huippunimi Drako ensimmäistä kertaa Fabrikalla!

Drako on erittäin suosittu opettaja, jonka energisestä mutta selkeästä opetuksesta pääset nauttimaan perjantai-illan tiivarilla.

Reggaetonin syntysijoilta Panamasta kotoisin olevalla Drakolla on yli 20 vuoden kokemus alalta. Hän on työskennellyt Panamassa ja Puerto Ricossa suosittujen reggaeton-artistien tanssijana ja koreografina. Nykyään Drako asuu Helsingissä ja opettaa siellä viikkotunteja. Lisäksi hän kiertää aktiivisiesti opettamassa ympäri mailmaa – hänelle on kertynyt opetuskokemusta jo yli 30 maasta!

REGGAETON CHOREO

Puolentoista tunnin kurssilla treenataan lyhyt koreografia. Drakon makean kaupallinen tyyli on täynnä vauhdikasta latinoenergiaa. Tanssin monitaiturina hän fuusioi eri tyylejä upeasti yhteen.

KENELLE?

Reggaeton Choreo -tiiviskurssi sopii kaikenikäisille aikuisille. Kurssi on alkeisjatkotasoinen eli sinulla olisi hyvä olla ainakin jonkin verran kokemusta reggaetonista tai muuta tanssipohjaa.

@ FABRIKA, HÄMEENKATU 9Uusi aikuisten tanssikoulu Fabrika sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa, Varmantalon 5. kerroksessa.