Parisalsan alkeiskurssi ti 18.45 SEURAAJA

119,00 

8 x kurssi 23.8.-11.10.

Kurssille otetaan yhtä paljon viejiä ja seuraajia.
Jos sinulla ei ole omaa paria, ilmoittaudu täällä.
Jos osallistut kurssille oman parin kanssa, voit ostaa kurssin heti verkkokaupasta.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): AS22_PARISALSAN_ALKEISKURSSI_TI_SEURAAJA Osastot: , , ,

Kuvaus

RENTOA JA HAUSKAA KUUBALAISTA PARISALSAA MUKAVASSA PORUKASSA

Nappaa puoliso, kaveri tai naapuri mukaan ja tule parisalsan alkeiskurssille! Kuubalainen parisalsa on suosittu, rento ja hauska laji, joka sopii kaikille. Alkeiskurssilla tanssitaan koko ajan oman parin kanssa.

MITÄ KURSSILLA TEHDÄÄN?

Parisalsatunti pidetään kerran viikossa ja se kestää kerrallaan 75 minuuttia. Tunti sisältää monipuolisesti erilaisia harjoituksia: lämmittelyt, tekniikka- ja rytmiikkaharjoituksia, askelharjoituksia ja paritanssiosuuden.

Aloitamme aivan alkeista ja etenemme systemaattisesti kurssin kuluessa. Kurssimuotoisuus tekee opiskelusta mielekästä ja sujuvaa ja takaa sen, että tanssitaito kehittyy tasaisesti ja varmasti. Opeteltavat asiat on purettu helposti omaksuttavaan muotoon, jotta harjoittelu olisi aina motivoivaa ja mielenkiintoista. Et joudu pelkäämään liian vaikeita harjoituksia tai noloja tilanteita!

Tunnelma tunneilla on välitön ja rento. Treenin lomassa ja salsabileissä tutustuu myös mukaviin uusiin ihmisiin.

Kurssin kuluessa opettajat julkaisevat ryhmän suljetussa facebook-ryhmässä videoita tunnilla harjoitelluista askeleista ja sarjoista. Videoiden avulla voit halutessasi kerrata opittua myös kotona.

KENELLE KURSSI SOPII?

Alkeiskurssi sopii kaikenikäisille aikuisille vasta-alkajille. Mitään aiempaa tanssitaitoa tai -kokemusta ei tarvita.

Moni luulee, että salsakurssille osallistuminen edellyttäisi jotain erityistä rytmitajua. Sinun ei tarvitse tietää salsamusiikista mitään ennen kurssia eikä hallita “rytmissä pysymistä”. Musiikin kuuntelua ja rytmissä pysymistä treenataan kurssin aikana helpoilla harjoituksilla ja taidot kehittyvät kuin huomaamatta.

ENTÄ JOS EN PÄÄSE JOKA KERTA?

Tiistain ja sunnuntain ryhmät etenevät samaa tahtia. Jos et joskus pääse oman ryhmäsi tunnille, voit helposti korvata poissaolon toisen ryhmän tunnilla.