Parisalsan alkeiskurssi su 16.45 SEURAAJA

98,00 

8 kertaa 75 min. 31.10.-19.12.

Tervetuloa aloittamaan uusi harrastus mukavassa porukassa!

Parisalsan alkeiskurssille voi osallistua vain oman parin kanssa (viejä + seuraaja).

Täytä ostoa tehdessäsi parisi nimi sille varattuun kenttään. Jos ostat kurssin myös parillesi, kirjaudu verkkokauppaan uudestaan parisi sähköpostiosoitteella.

 

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): LS21_PARISALSAN_ALKEISKURSSI_SU_SEURAAJA Osastot: , ,

Kuvaus

Nappaa puoliso, kaveri tai naapuri mukaan ja tule parisalsan alkeiskurssille! Kuubalainen parisalsa on suosittu, rento ja hauska laji, joka sopii kaikille.

MITÄ KURSSILLA TEHDÄÄN?

Parisalsatunti pidetään kerran viikossa ja se kestää kerrallaan 75 minuuttia. Tunti sisältää monipuolisesti erilaisia harjoituksia: lämmittelyt, tekniikka- ja rytmiikkaharjoituksia, askelharjoituksia ja paritanssiosuuden.

Aloitamme aivan alkeista ja etenemme systemaattisesti kurssin kuluessa. Kurssimuotoisuus tekee opiskelusta mielekästä ja sujuvaa ja takaa sen, että tanssitaito kehittyy tasaisesti ja varmasti. Opeteltavat asiat on purettu helposti omaksuttavaan muotoon, jotta harjoittelu olisi aina motivoivaa ja mielenkiintoista. Et joudu pelkäämään liian vaikeita harjoituksia tai noloja tilanteita!

Tunnelma tunneilla on välitön ja rento. Treenin lomassa ja salsabileissä tutustuu myös mukaviin uusiin ihmisiin.

Joka tunnin jälkeen opettajat julkaisevat ryhmän suljetussa facebook-ryhmässä videon tunnilla harjoitelluista askeleista ja sarjoista. Videoiden avulla voit halutessasi kerrata opittua myös kotona.

KENELLE KURSSI SOPII?

Alkeiskurssi sopii kaikenikäisille aikuisille vasta-alkajille. Mitään aiempaa tanssitaitoa tai -kokemusta ei tarvita.

Moni luulee, että salsakurssille osallistuminen edellyttäisi jotain erityistä rytmitajua. Sinun ei tarvitse tietää salsamusiikista mitään ennen kurssia eikä hallita “rytmissä pysymistä”. Musiikin kuuntelua ja rytmissä pysymistä treenataan kurssin aikana helpoilla harjoituksilla ja taidot kehittyvät kuin huomaamatta.

Toinen turha pelko on, että “lantion pitäisi liikkua”. Opettelemme kurssilla rennon, luonnollisen ja mukavalta tuntuvan askelluksen. Lantion ei tarvitse liikkua yhtään enempää kuin mitä se liikkuu normaalissa kävelyssä.

ENTÄ JOS EN PÄÄSE JOKA KERTA

Tiistain ja sunnuntain ryhmät etenevät samaa tahtia. Jos välillä et pääse oman ryhmäsi tunnille, voit korvata poissaoloja toisen ryhmän tunneilla.

Lue lisää täältä!