Parisalsa 2 ti 19.45 VIEJÄ

149,00 

Loppukevät 20.3. alkaen
8 x 75 min.

Kurssille otetaan yhtä paljon viejiä ja seuraajia.
Jos sinulla ei ole omaa paria, ilmoittaudu täällä.
Jos osallistut kurssille oman parin kanssa, voit ostaa kurssin heti verkkokaupasta.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): LK23_PARISALSA_2_TI_VIEJÄ Osastot: , , ,

Kuvaus

Rentoa ja hauskaa kuubalaista parisalsaa mukavassa porukassa!

KAKSI RYHMÄÄ

Valitse tiistain tai sunnuntain ryhmä. Ryhmät etenevät samaa tahtia ja poissaoloja voi tarvittaessa korvata kätevästi toisen ryhmän tunneilla.

MITÄ KURSSILLA TEHDÄÄN?

Parisalsatunti pidetään kerran viikossa ja se kestää kerrallaan 75 minuuttia. Tunti sisältää lämmittelyt, 15 minuutin tekniikkaosuuden ja 50 minuutin paritanssiosuuden.

Etenemme systemaattisesti kurssin kuluessa. Kurssimuotoisuus tekee opiskelusta mielekästä ja sujuvaa ja takaa sen, että tanssitaito kehittyy tasaisesti ja varmasti.

KENELLE?

Parisalsa 2 sopii kaikille Parisalsan alkeiden osat 1 ja 2 käyneille tai muille kuubalaisen parisalsan perusteet hallitseville. Jos olet epävarma sopivasta tasosta, kysy sähköpostilla, neuvomme mielellämme!

ENTÄ JOS EN PÄÄSE JOKA KERTA?

Voit vapaasti korvata poissaoloja toisen ryhmän tunneilla.  Poissaoloja voi korvata drop-in-tunneilla. Lue lisää täältä!

SALSA TEKNIIKKA & RYTMIIKKA 2

Jos haluat oppia nopeasti, saada tanssistasi mahdollisimman toimivaa ja nautittavaa ja tykkäät tekniikkatreenistä, suosittelemme lisäksi Salsa tekniikka & rytmiikka 2. -kurssia. Se sopii loistavasti kaikille Parisalsa 2 -kurssilla käyville.

LOMAT JA MUUT POIKKEUKSET

Katso poikkeavat opetuspäivät ja kurssien päättymispäivät  täältä!

OPETTAJAT

Eija Nummela & Hannele Perälä