Kuntobaletti to 17.00

59,00 

Kesä 29.5.-22.6.2023
4 kerran kurssi
Lue lisää alta.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): K23_KUNTOBALETTI_TO Osastot: , , ,

Kuvaus

BALETIN IHANAA FIILISTA JA SYVÄLTÄ KANNATTELEVAA RYHTIÄ

Kuntobaletti on tehokas koko kehon tanssillinen treeni, jossa opit tuntemaan kehosi ja käyttämään sitä. Erityisen tehokkaasti kuntobaletti kehittää ryhtiä ja kehon linjauksia.

Jos olet haaveillut balettitunnille osallistumisesta, kuntobalettikurssi on helpoin mahdollinen tapa kokeilla lajia. Se sopii myös kaikille niille, joita ajatus balettitunnista on pelottanut.

Kuntobaletissa harjoitukset tehdään tiedostaen, mistä liike lähtee, missä se tuntuu ja mitä hyötyä liikkeestä on. Harjoitukset aktivoivat syvät, ryhtiä kohottavat lihasketjut ja kehittävät lihasten kestävyysvoimaa. Balettitreeni tekee lihaksista pitkät ja kauniin muotoiset. Harjoituksia tehdään sekä lattialla mattojen päällä että pystyasennossa. Tunnilla tehdään tekniikkasarjoja musiikin tahtiin, mutta ei koreografiaa. Musiikkina tunnilla soi ihana klassinen balettimusiikki.

Kurssin opettajalla Sanna-Mari Karingilla on sekä vahva klassisen baletin tausta että pilatesohjaajan ja Progressing Ballet Technique -ohjaajan koulutus.

Tunti kestää kerrallaan 55 minuuttia.

KENELLE?

Kuntobaletti sopii kaikille aikuisille. Tunnille voi tulla tavallisissa sisäliikuntavaatteissa ja sukissa tai balettiharjoittelutossuissa.

ENTÄ JOS EN PÄÄSE JOKA KERTA?

Tiistain ja torstain ryhmissä on sama sisältö ja ryhmät etenevät samaa tahtia, joten voit tarvittaessa helposti korvata poissaoloja toisen ryhmän tunneilla kurssin loppuun asti. Poissaoloja voi korvata myös alkusyksyn drop-in-tunneilla. Lue lisää täältä!

Sanna-Mari Karinki Niskanen