Afrocubano 2 ma 18.30

119,00 

Alkusyksy 22.8.-16.10.
8 kerran kurssi

Koe afrokuubalaisen tanssin maaginen energia!

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): AS22_AFROCUBANO_2_MA Osastot: , ,

Kuvaus

Kiehtova ja rikas afrokuubalainen tanssiperinne elää Kuubassa vahvana ja on etenkin viime vuosina noussut suuren kiinnostuksen kohteeksi salsaharrastajien keskuudessa ympäri maailmaa. Afrokuubalaiset tanssit (joruba, congo, arará) ovat ilmeikkäitä, niiden musiikki on rytmisesti erittäin rikasta ja liike kokonaisvaltaista ja rentoa. Ne ovat luoneet perustan kaikelle kuubalaiselle tanssille, sillä niiden liikeperiaatteet ovat periytyneet suoraan salsaan, muihin populaaritansseihin ja rumbaan. Afrokuubalaiset tanssit ovatkin parasta kuubalaisen liikekielen harjoittelua. Niiden askeleita ja liikkeitä myös yhdistellään salsaan nykyään todella paljon.

Afrocubanotunneilla musiikki soi lähes katkeamatta ja harjoitussarjoihin lisätään liikettä ja elementtejä pikkuhiljaa. Energisessä treenissä koko keho on mukana rumpujen rytmiin vastaavassa liikkeessä. Tarkoituksena on löytää koko kehon läpi virtaava liike, joka tuntuu mahtavalta.

Tunti kestää kerrallaan 55 minuuttia.

KENELLE?

Kurssi on alkeisjatkotasoinen. Kokemusta afrokuubalaisista tansseista ei välttämättä tarvitse olla, jos sinulla on muuten vahvaa tanssipohjaa.

ENTÄ JOS EN PÄÄSE JOKA KERTA?

Poissaoloja voi korvata drop-in-tunneilla Lue lisää täältä!

OPETTAJA

Eija Nummela & Yolexy Bustamante